Το ηλεκτρονικό κατάστημα La Senora βρίσκεται 23 έτη στο χώρο της καλής υπόδυσης προσφέροντας γυναικεία ανατομικά υποδήματα.

Άνετα υποδήματα από ελληνικές βιοτεχνίες αλλά και από γνωστούς Ευρωπαϊκούς οίκους. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της άνθησης του ηλεκτρονικού εμπορίου και των e-shop, τολμήσαμε και κάναμε το μεγαλύτερο βήμα δίνοντας τα παπούτσια μας απευθείας στον κόσμο στο σπίτι του, με ένα τηλέφωνο, με αντικαταβολή και χωρίς μεσάζοντες. Όλα τα είδη υποδημάτων έχουν δερμάτινη επένδυση και δερμάτινους ανατομικούς πάτους για να σας εξασφαλίζουν άνετο και υγιές βάδισμα. ​

Κλείσαμε συνεργασία με τον Βρετανικό κολοσσό JCB® και εισάγουμε ισοθερμικά και κολάν υψηλής ποιότητας που θα σας προστατεύουν από το κρύο κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

​ Με τη συμφωνία που έχουμε με τον Βρετανικό οίκο Henderson's group διαθέτουμε ανδρικά και γυναικεία μοντέρνα ρολόγια από το Manchester της Αγγλίας σε μοντέρνα σχέδια με πολλές επιλογές για να διαλέξετε το στυλ που σας εκφράζει.

Έτσι ο κόσμος μας, εσείς δηλαδή, απολαμβάνεται την ποιότητά μας στο χώρο σας, σε τιμές σαν να αγοράζετε χονδρική. Το βασικό κριτήριο στις επιλογές των προϊόντων μας είναι η άνεση, το design και τα καλά υλικά.