1.  ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ KAI ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

 

- Ο πελάτης οφείλει όταν παραλάβει τα προιόντα να τα ελέγξει εάν αντιστοιχούν στην αρχική του παραγγελία. Επίσης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει τα συνοδευτικά καρτελάκια, ώστε να σιγουρευτεί πως το προιόν ανταποκρίνεται στην παραγγελία του. ( Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή του ).

 - Εφόσον αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προιόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο info@lasenora.gr ή με τηλέφωνο στο +30 2313044582, γνωστοποιώντας μας εάν επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο ή/και χρώμα , ή αν θα αντικαταστήσει το προιόν με κάποιο νέο από την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία που πρέπει να αναφέρει πέρα από ονοματεπώνυμο, είναι ο αριθμός της παραγγελίας, και ο κωδικός του προιόντος που θέλει να αλλάξει.

 - Απαραίτητη  προυπόθεση επιστροφής οποιουδήποτε προιόντος είναι η συνοδεία του με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Εφόσον το προιόν δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς, η αλλαγή δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε καμία περίπτωση.

 -  Για να γίνουν δεκτά τα προιόντα προς αντικατάσταση, θα πρέπει :  να μήν είναι χρησιμοποιημένα ή/και φθαρμένα, να μήν έχουν πλυθεί, τροποποιηθεί ή υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημιά. Να μην έχει αφαιρεθεί καμία ετικέτα, όπως και να μήν λείπει και να μην έχει υποστεί καμία τροποποίηση η συνοδευτική τους συσκευασία ( παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ), η οποία αποτελεί μέρος του προιόντος.

- Η αποστολή του προιόντος πρέπει να γίνει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, με έξοδα αποστολής και αντικαταβολής 3 ευρώ.

- Η διεύθυνση αποστολής επιστροφής είναι : Lasenora.gr, Σόλωνος 20, Άνω Ηλιούπολη, 56431, Θεσσαλονίκη.

 - Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει το νέο προιόν που θέλει να του αποστείλουμε και μας έχει ενημερώσει γι’αυτό κ εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα, και το προιόν είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αρχική του αγορά, αποστέλλουμε το νέο προιόν στην διεύθυνση που μας έχει δωθεί κατα την εγγραφή του, με δικά του και πάλι έξοδα, εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 - Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του νέου προιόντος, η πληρωμή αυτή γίνεται  με αντικαταβολή κατά την παράδοση.

- Σε περίπτωση δεύτερης ή και τρίτης αλλαγής, η αποστολή κ η παράδοση των νέων προιόντων επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.

- Εάν ο πελάτης δεν ικανοποιηθεί ούτε τότε, έχει το δικαίωμα να αγοράσει οτιδήποτε επιθυμεί οποιαδήποτε άλλη στιγμή εντός διαστήματος 2 μηνών από την αρχική ημερομηνία αγοράς του (εξαιρούνται περίοδοι προσφορών και ειδικών εκπτώσεων), κατόπιν συννενοήσης.

- Η επιστροφή χρημάτων γίνεται δεκτή με αφαιρούμενο το ποσό των μεταφορικών, μόνο εφόσον ο πελάτης ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία και δεν έχει μείνει ευχαριστημένος.

 

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ.

 

- Το Lasenora.gr οφείλει να συσκευάζει όλα τα προιόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς φθορές. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει προιόν το οποίο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στη συσκευασία του και έχει επηρεάσει με φθορές και το προιόν, τότε αυτο θεωρείται ελαττωματικό και πρέπει να αντικατασταθεί.

- Ελαττωματικό επίσης θεωρείται ένα προιόν που έχει αποδεδειγμένο και εμφανή κατασκευαστικό λάθος. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς μετά από ένα μήνα από την αγορά τους, δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Ο πελάτης επίσης είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις οδηγίες πλυσίματος που αναγράφονται στο εσωτερικό ταμπελάκι των υποδημάτων. Εάν δεν τηρηθούν οι κανόνες πλυσίματος, το Lasenora.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

 - Εφόσον διαπιστωθεί κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, ο πελάτης οφείλει να επικονωνήσει άμεσα με e-mail (info@lasenora.gr) ή με τηλέφωνο στο +30 2313044582,  και το Lasenora.gr έχει την υποχρέωση να αντικαταστήσει το ελαττωματικό προιόν με ένα νέο ίδιο εφόσον υπάρχει διαθέσιμο ή με κάποιο άλλο που θα επιλέξει ο πελάτης.

 

-  Η διαδικασία αποστολής και χρέωσης,  είναι η ίδια με αυτή που περιγράφεται πιο πάνω στο άρθρο 1 ( πολιτική επιστροφής και αλλαγής προιόντων ).