Φιλτράρισμα κατά


Αξεσουάρ

Αξεσουάρ

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-7 από σύνολο 7

Ενεργά φίλτρα

Ισοθερμικό Κολάν JCB®

Τα κορυφαία Ισοθερμικά σε όλο τον κόσμο, JCB® made in England, είναι εδώ σε αποκλειστική εισαγωγή μας απο την Μεγάλη Βρετανία μόνο απο την Apothiki.Shop!!!
*Τα ισοθερμικά της κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας στον κόσμο JCB προσφέρουν μέγιστη προστασία απο κρύο, ζεστή και αέρα. Παρέχουν ένα λεπτό στρώμα τεχνολογίας αιχμής που σας προστατεύουν και στις πιο ιδιαίτερες και ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Η JCB underwear προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος σας και στις θερμοκρασιακες συνθήκες που σας περιβάλλουν.

|
38,90 € Κανονική τιμή 68,90 € Τιμή
  • Μειωμένη τιμή

Ισοθερμική μπλούζα...

*Τα κορυφαία Ισοθερμικά σε όλο τον κόσμο, JCB® made in England, είναι εδώ σε αποκλειστική εισαγωγή μας απο την Μεγάλη Βρετανία μόνο απο την Apothiki.Shop!!!
Τα ισοθερμικά της κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας στον κόσμο JCB προσφέρουν μέγιστη προστασία απο κρύο, ζεστή και αέρα. Παρέχουν ένα λεπτό στρώμα τεχνολογίας αιχμής που σας προστατεύουν και στις πιο ιδιαίτερες και ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Η JCB underwear προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος σας και στις θερμοκρασιακες συνθήκες που σας περιβάλλουν.

|
38,90 € Κανονική τιμή 68,90 € Τιμή
  • Μειωμένη τιμή

Ισοθερμική μπλούζα με μακρύ...

Τα κορυφαία Ισοθερμικά σε όλο τον κόσμο, JCB® made in England, είναι εδώ σε αποκλειστική εισαγωγή μας απο την Μεγάλη Βρετανία μόνο από την Apothiki.Shop!!!

*Τα ισοθερμικά της κορυφαίας Βρετανικής εταιρείας στον κόσμο JCB® προσφέρουν μέγιστη προστασία απο κρύο, ζεστή και αέρα. Παρέχουν ένα λεπτό στρώμα τεχνολογίας αιχμής που σας προστατεύουν και στις πιο ιδιαίτερες και ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Η JCB underwear προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος σας και στις θερμοκρασιακες συνθήκες που σας περιβάλλουν.

|
38,90 € Κανονική τιμή 68,90 € Τιμή
  • Μειωμένη τιμή

JCB002 Σακίδιο πλάτης

Αυτή είναι μια νέα έκδοση του κλασικού backpack της κορυφαίας Βρετανικής Εταιρείας JCB.
Διαθέτει δύο άνετες αυτόνομες θήκες, για ότι επιθυμείτε να μεταφέρετε.
Θα προσφέρει άνεση λόγω του FlexVent συστήματος στα μορφοποιημένα λουράκια ώμου, της επιφάνειας στο πίσω μέρος και του υλικού που έχει προστεθεί εκεί που βρίσκεται η σπονδυλική στήλη και μην επιτρέποντας την εφίδρωση. Επίσης, υπάρχουν λουράκια στη μέση χαμηλά και ψηλά για κορυφαία στήριξη και προσαρμογή στο δικό σας σώμα. 

30,00 € Κανονική τιμή 60,00 € Τιμή
  • Μειωμένη τιμή

JCB®001 Σακίδιο πλάτης

Αυτή είναι η νέα έκδοση του κλασικού backpack της κορυφαίας Βρετανικής Εταιρείας JCB.
Διαθέτει άνετες θήκες, για ότι επιθυμείτε να μεταφέρετε όπως και έξτρα θήκες για τάμπλετ επίσης έξτρα χώρος για το laptop και γενικότερα θήκες που βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση των αντικειμένων σας. Θα προσφέρει άνεση λόγω του FlexVent συστήματος στα μορφοποιημένα λουράκια ώμου, της διχτυωτής επιφάνειας στο πίσω μέρος και του υλικού που έχει προστεθεί εκεί που βρίσκεται η σπονδυλική στήλη και μην επιτρέποντας την εφίδρωση. Επίσης, υπάρχουν λουράκια στη μέση χαμηλά και ψηλά για κορυφαία στήριξη και προσαρμογή στο δικό σας σώμα.

39,00 € Κανονική τιμή 78,00 € Τιμή
  • Μειωμένη τιμή